DECOMIX Bt - Háztartási készülékek, akciós alkatrészek, mosógép alkatrész, bojler alkatrész, Hajdu alkatrész, bontott alkatrészek
Háztartási gépalkatrészek

     
A kezdőoldal felső menüsorából az ALKATRÉSZEK megnyitását követően, a baloldali menüpontokból, kiválaszthatja az Önnek megfelelő termékkategóriát. A konkrét kategória kiválasztása után megjelennek az adott kategóriához tartozó termékek megnevezései, a fotók és árak, a rendelési termékkódok és az egyéb paraméterek ismertetése, amelyek alapján az alkatrészek beazonosítása, ill. a megrendelés lehetséges.

Kereskedelmi vásárlók és szerviztevékenységet végző partnerek részére biztosított kedvezőbb árainkkal kapcsolatban keresse kollégáinkat. Amennyiben olyan alkatrészre lenne szüksége, amit webáruházunkban nem talál, kérjük érdeklődjön kollégáinknál, akik készséggel segítenek Önnek a problémája megoldásában.
További információk:    
E-mail:

 

Telefon/fax:
20/942-6699
Az alkatrészek pontos beazonosítása, és a hatékonyabb ügyintézés céljából, a különböző gyártóktól függően, szükség van a készülékeken található alábbi paraméterek megadására:
WHIRLPOOL, IGNIS, BAUCHNET
- a készülék pontos típusa
- a 85-el kezdődő 12 számjegyü azonosító
AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI
- a készülék pontos típusa
- PNC száma (9-el kezdődő, 9 jegyű számsor)
INDESIT, ARISTON
- a készülék pontos típusa
- COD (11 jegyű számsor)
FAGOR, GORENJE
- a készülék pontos típusa
Megjegyzés: A megrendelt termékeket 1.890 Ft csomagolási és szállítási díj terheli, amely a vásárolt áru mennyisége, térfogata és súlya függvényében módosulhat.
Áraink bruttó árak, melyek Forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Copyright © 2007-2024 | DECOMIX Bt | Minden jog fenntartva.